+ Meer informatie

Finse ANWB-hulp

1 minuut leestijd

Door de recente politieke ontwikkelingen in Oost-Europa neemt ook de toeristische belangstelling voor die gebieden enorm toe. Finland is een van de landen die daardoor een steeds belangrijkere rol vervullen als poort naar het Oosten. De Finse ANWB, de Autoliitto, heeft als eerste westerse organisatie het alleenrecht op de verkoop van zogenaamde serviceboeken, waarmee men op de toeristische routes in de Sowjet-Unie kan rekenen op htilp en bijstand bij pech onderweg, zoals reparatie, sleepdienst, onderdeléii;'logies en maaltijden. De Autoliitto heeft ook het alleenrecht op de verkoop van brandstofbonnen tegen een goedkoper tarief dan in de Sowjet-Unie zelf. Voor meer informatie: Fins Verkeersbureau, 020-719876.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.