+ Meer informatie

Nieuw motel in Dordrecht geopend

1 minuut leestijd

DORDRECHT — Minister van Economische zaken, drs. G. M. V. van Aardenne, heeft donderdagmiddag het nieuwe Postiljon-motel Dordrecht officieel geopend.

De vestiging in Dordrecht is het negende postiljon-motel in ons land. Begonnen in 1969, heeft dit bedrijf zich aanvankelijk gericht op het noorden en oosten van ons land. Later kwam daar een motel in Bunnik bij. Met de opening van het motel bij afslag 's-Gravendeel heeft men zich ook in het westen van het land gevestigd.

Het motel is van belang voor Dordrecht en omgeving, waar al jarenlang in bestuurlijke kringen wordt geklaagd over het gebrek aan hotelaccommodatie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.