+ Meer informatie

Whitefield Stichting stopt met uitgave blad

1 minuut leestijd

VEENENDAAL - De George Whitefield Stichting, die zich bezighoudt met de studie van de puriteinen, stopt met de uitgave van haar kwartaalblad. Dat maakte de voorzitter van de Whitefield Stichting, dr. C. G. van Kralingen, zaterdag bekend tijdens de jaarlijkse studiedag.

De artikelen zullen vanaf volgend jaar via de nieuw op te zetten website van de Whitefield Stichting te lezen zijn. Daarnaast krijgen geïnteresseerden per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd.

De nieuwsbrief zal behalve aankondigingen van boeken ook nieuws over het thema "opwekking" bevatten. Wie geen e-mail heeft, krijgt de nieuwsbrief per post thuisgestuurd. Aan de hand van de nieuwsbrief kunnen artikelen worden besteld.

Verder werd zaterdag meegedeeld dat in de toekomst in België een soortgelijke studiedag als in Nederland zal worden georganiseerd.

Zie ook pag. 5: "De daad bij het Woord".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.