+ Meer informatie

Woord vooraf

1 minuut leestijd

Aan deze uitgave over het pastoraat onder studerenden is een bijeenkomst, georganiseerd door de deputaten voor het contact met de kerkjeugd, op 24 mei 1976, voor kerkeraden van gemeenten die een universiteit of hogeschool op hun grondgebied hebben en derhalve met de moeiten van het pastorale werk onder studenten te maken hebben, voorafgegaan.

De aanwezigen gaven de wens te kennen beter geïnformeerd te worden over elkaars benadering van het werk onder studenten. Ook achtten zij het van groot belang over de volledige tekst van het referaat van dr. T. Brienen te kunnen beschikken.

Aan deze wensen hebben deputaten gaarne gehoor gegeven. Omdat uit de bespreking van het onderwerp duidelijk naar voren komt hoe belangrijk de medewerking van elke gemeente van onze kerken is en vooral ook omdat het referaat van dr. Brienen, hoewel toegespitst op studenten, een veel bredere toepassing kan vinden, wordt deze speciale uitgave verspreid over alle kerkeraden.

Extra nummers van deze uitgave zijn verkrijgbaar bij de secretaris van de deputaten voor het contact met de kerkjeugd, ds. T. Harder, Van Ostadelaan 12, Rozenburg (ZH).

Deputaten voor het contact met de kerkjeugd:

drs. P. H. Vree, waarn. voorzitter, ds. T. Harder, secretaris.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.