+ Meer informatie

egiosnippers

2 minuten leestijd

dader van de overval en gijzeling op de Witte Prijzenhal van begin van de maand aan te houden. De man was reeds in het bezit van een vliegticket naar Cassablanca om het land uit te vluchten. Hij heeft bekend betrokken te zijn geweest bij de gijzeling. Ook heeft hij z'n betrokkenheid toegegeven bij gewapendte overvallen in Aarlanderveen, Ermelo en Epe. GRIJPSKERKE - De droge zomer van 1989 heeft niet alleen problemen veroorzaakt aan de wegen, maar ook aan de woningen op Walcheren. Een aantal woningen en de historische kapel van Hoogelande hebben schade opgelopen. Het gehucht Hoogelande is gebouwd op veengrond. Door de extreem droge zomer van vorig jaar is door uitdroging de veengrond gaan inklinken. Gevolg is dat de grond is gezakt, waardoor scheuren in de muren zijn ontstaan. In de kapel van Hoogelande vertoont een van de binnenmuren een scheur van tien meter lang. Ook is door het inklinken van de grond de deurpost tien centimeter gezakt. Verder vertonen de buitenmuren scheuren. Bij monumentenzorg zal worden aangeklopt voor subsidie. kingsplaats voor onder andere oude koelkasten. Het is de bedoeling dat de gemeente cfk-houdende goederen in speciale containers gaat inzamelen. Deze stalen bakken belanden uiteindelijk bij de 'sloopstraat' van het transportbedrijf Kole bv te Kapelle. „Als de vergunning binnen is, kunnen wij binnen zes weken gaan draaien", aldus directeur D. M. Kole. „Dan zal er in onze sloopstraat uit het oude materiaal olie, aluminium en koper gewonnen worden. Ook worden dan schadelijke cfk's afgetapt". Belangen Sierteeltcentrum (Stibos) eigenaar van de 750 meter lange weg. Van nu af aan is het onderhoud van de weg voor rekening van de gemeente. Het sierteeltgebied, een project dat twee jaar geleden werd ontwikkeld, is nagenoeg vol met jonge 'starters'.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.