+ Meer informatie

Verhuizen

1 minuut leestijd

Tineke maakt heel wat mee voordat er van verhuizen sprake is. De titel "Tineke gaat verhuizen" lijkt daardoor wat misleidend. Maar als je goed leest, merk je dat het nodig is om eerst de fijne dingen die Tineke en haar vriendin Rietje meemaken, te vertellen. Dan begrijp je beter, waarom het voor Tineke niet meevalt als ze van moeder hoort dat er een verhuizing op til is. En Rietje dan... ? Tineke doet dan iets heel doms!

Echt spannend om zelf te lezen als je zeven of acht bent (niet vanaf zes jaar, zoals op het omslag vermeld staat) of om aan kinderen vanaf vier jaar voor te lezen. De illustraties van Jaap Kramer zijn heel aantrekkelijk. N.a.v. "Tineke gaat verhuizen", door Aartje Boon; uitg. Den Hertog, Houten, 1991; gulden. 72 blz.; prijs 10,50

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.