+ Meer informatie

Ds. J. van Doorn

1 minuut leestijd

Maandag 23 oktober j.l. moest Ds. Van Doorn te Doornspijk in de Boerhaave-kliniek te Harderwijk worden opgenomen. Hij lijdt aan geelzucht. De dokter achtte onderzoek in het ziekenhuis noodzakelijk. Naar zijn eigen getuigenis is zijn ziel stil tot God. We leven met onze vriend mee en we willen opwekken hem in de gebeden te gedenken. Hij neemt een plaats in ons midden in. Verschillende keren verscheen er een meditatie van zijn hand in ons blad. Uit de reakties is ons wel gebleken, dat deze gewaardeerd worden. We hopen van harte, dat de Heere hem in alles moge gedenken. Hij alleen weet wat goed is en Hij doet wat Hem behaagt. B.

N.B. Nader vernamen we, dat de patiƫnt niet in het ziekenhuis behoefde te worden opgenomen, en dat hij daar wel geweest is en weer terug moet voor onderzoek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.