+ Meer informatie

Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk

2 minuten leestijd

Ridder Nederlandse Leeuw

Dr. S. H. Levie, hoofddirecteur van het Rijksmuseum te Amsterdam; prof. G. Stuiveling, oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van letterkundigen, wonende te Hilversum.

Officier Oranje-Nassau

Mej. dr. I. G. M. Gerhardt, letterkundige, wonende te Eefde (Gem. Gorssel); dr. J. van Klinken, voormalig directeur van het Algemeen Diakonaal Bureau van de Gereformeerde Kerken in Nederland, wonende te Doom; S. K. van der Zee, directeur van de AVRO, wonende te Hilversum.

Ridder Oranje Nassau

Max van Egmond, zanger, wonende te Amsterdam; Simon Vinkenoog, auteur, wonende te Amsterdam; drs. J. J. A. Spelde, organist/muziekpedagoog te Utrecht; George Stam, organist/toonkunstenaar te Rotterdam; J. Stinkens, orgelpijpenmaker, eigenaar/fabrikant J. Stinkens B.V. te Zeist.

Eremedaille Oranje-Nassau

(Goud) G. Advocaat te Noordeloos; K. Buitenhuis, publicist te Hellevoet^ sluis; A. Dekker te Stellendam (Gem. Goedereede); Tj. J. Dito, muziek- en zangleraar en stadsbeiaardier te Den Helder; G. de Jong, verslaggever, te Ouderkerk aan den IJssel.

Eremedaille Oranje-Nassau

(Zilver) C. Sneijders, secretaris van de Christelijke Muziekvereniging „Uitspanning na Inspanning" te Katwijk aan Zee; mevr. A. P. BiesheuvelVisser, bestuurslid van de Christelijke Gemengde Zangvereniging „Soli Deo Gloria" te Werkendam; L. Blokland, voorzitter van de zangvereniging „Zanglust" te Schoonrewoerd; L. Bogerman, lid/oud-bestuurslid van de Muziekvereniging „Vooruit" te OudeTonge (Gem. Oost-Flakkee) mej. P. Brienen, bestuurslid van de Gemengde Zangvereniging „Hallelujah" te Werkendam; mej. J. van Geest-de Jong, bestuurslid van de Christelijke oratoriiunvereniging „De Lofstem" te De Lier; mevr. S. M. de Graaf-Thomas te Maartensdijk (U); A. Heij, penningmeester van de schietvereniging „Paul Krüger" te Opheusden; J. de Jong, voorzitter van de Christelijke Zangvereniging „Soli Deo Gloria" te Meteren (gem. Geldermalsen); T. van der Lugt, plaatsvervangend dirigent van de Christelijke Harmonievereniging „Excelsior" te De Lier; G. F. van Omme, voorzitter van de aquariumvereniging, „De Paradijsvis" te Alblasserdam en oud-bestuurslid van de Nederlandse Bond „Aqua Terra" wonende te Alblasserdam; A. Overhoff, peimingmeester van de 's Gravendeelse Usclub te 's-Gravendeel K. D. van Randeraat, lid/oud-bestuurslid van de Muziekvereniging „Crescendo" te Alphen aan den Rijn; G. van der Sluijs te Sommelsdijk (gem. Middelhamis); J. Verbiest, penningmeester van de Zangvereniging „Soli Deo Gloria" te Stellendam (gem. Goedereede); L. de Waal, oudvoorzitter van de Tafeltennisvereniging „Staphorst" te Staphorst; J. Wijdenes, plaatsvervangend dirigent van de Muziekvereniging „TAVENU" te Opperdoes (gem. Noorder-Koggerland).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.