+ Meer informatie

egiosnippers

2 minuten leestijd

BINNENMAAS - De reorganisatie van de buitendienst wil de PvdA in haar algemene beschouwingeq gebruiken om medewerkers meer te motiveren om zaken als beschadiging of vernieling van gemeente-eigendommen sneller door te geven. Vanuit het gemeentehuis zijn beschadigingen nogal moeilijk te constateren. Daarom is de veelgehoorde klacht dat het zolang duurt voordat schade wordt hersteld. Door de mensen van de buitendienst nu tijdens hun werkzaamheden in de verschillende dorpen hierop te laten letten, zijn de zaken op het gemeentehuis sneller bekend, zodat in Binnenmaas passende maatregelen genomen kunnen worden. ties bekendgemaakt die men op het oog heeft voor een mestverwerkingsfabriek, een afvaloverslagstation en de gemeentewerf. Het college van B en W stelde de raadsleden per brief op de hoogte. Tot verrassing van de plaatselijke bevolking kiest men voor de mestverwerkingsfabriek voor een perceel aan de Postweg in Lunteren, vlak bij de provinciale weg S-1. Het afvaloverslagstation is gepland in het agrarische gebied ten westen van Ede, aan de toekomstige A-30. Met de bouw wil men in 1995 beginnen. Als nieuwe locatie voor de te verplaatsen gemeentewerf stellen B en W het bedrijventerrein Heestereng voor. De huidige werf aan de Schaapsweg in Ede moet wijken voor stadsvernieuwing. nomen door de afdeling rechtspraak van de Raad van State. De Werkgroep Milieubeheer Rhenen tekende beroep aan tegen de verleende bouwvergunningen. TERNEUZEN - De gemeentepolitie van Terneuzen haalde gisteren op de provinciale weg bij de Braakman een wegpiraat van de weg. De 39 jarige autobestuurder P. J. L. M. uit Sluis reed met 150 kilometer per uur 70 kilometer harder dan was toegestaan. De politie nam zijn drie jaar oude Mercedes in beslag. Dit deelde een politiewoordvoerder gisteren mee.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.