+ Meer informatie

Unieke gerechten uit de tijd van de Bijbel

1 minuut leestijd

Door heel de Bijbel heen komen we de begrippen koken en eten en alles wat daarmee te maken heeft tegen. Toch werden er geen recepten vastgelegd. Het boek "Recepten uit de tijd van de Bijbel" maakt het mogelijk om zelf gerechten uit de bijbelse tijd te maken en te proeven! In dit boek staan namelijk unieke gerechten die nauwgezet bewerkt zijn aan de hand van recepten en menu's uit de tijd van de Bijbel. Elk hoofdstuk begint met een bijbelgedeelte en een korte inleiding over het soort voedsel. Volgens de achterflap van het boek zijn de ingrediënten die gebruikt moeten worden vrij gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkten en reformwinkels.

Rebekka's stoofpot

Tonijnsalade met verse venkel

N.a.v. "Recepten uit de tijd van de Bijbel" door Naomi Goodman, Robert IVlarcus en Susan Woolhandler; uitg. Groen, Leiden; 96 biz., ƒ 29,95. o

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.