+ Meer informatie

Vergeet de vluchtelingen niet

1 minuut leestijd

Als wij u vragen de vluchtelingen niet te vergeten, dan denken wij aan de Evangelische opdracht in Jesaja 21 :14... 'gaat de vluchteling tegen met brood' Vluchtelingen, ze zijn dikwijls vreemden voor ons. De Papoeavluchtelingen zijn dat niet. Het zijn mensen uit onze nationale geschiedenis van deze eeuw. Gaat ze met brood tegemoet! Dat is: stel uw hart voor hen open en laat uw hand in hun behoeften voorzien. Wij vragen uw hulp voor de ca. 11.000 Papoeavluchtelingen in hun toevluchtland Papua New Guinea. Open uw hart en uw hand voor deze oudRijksgenoten! Postgiro 243000 Arnhemseweg 72 6711 HG Ede Bank: Rabo-Ede Rek.nr. 44 40 72 470 Secretariaat Van Randwijcklaan 104 3815 MT Amersfoort Telefoon 033 - 72 86 90 Stichting Hulp aan Papoea's in Nood

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.