+ Meer informatie

Jongen (20) uit Almelo doodgestoken

1 minuut leestijd

ALMELO — De 20-iarige Selahattin Ates uit Almelo is vrijdagavond overleden aan de gevolgen van een messteek die hij eerder op de avond opliep. De Almelose politie heeft als vermoedelijke dader M. A. (25) uit Harderwijk aangehouden.

Over de achtergrond van de steekpartij kan de politie nog niets meedelen. Wel staat inmiddels vast dat Ates in een groep van zes tot acht personen in de omgeving van het Almelose NS-station hep, toen hij plotseling in elkaar zakte. Hij is daarop snel in een auto naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment dat de politie ter plaatse van de steekpartij kwam.was diegene die de steek zou hebben toegebracht reeds gevlucht. Aan de hand van getuigenverklaringen kon de man in de loop van vrijdagavond in Almelo worden aangehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.