+ Meer informatie

Kamervragen over margarinefabriek De Valk te Epe

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De socialisten De Graaf en Hartmeijer maken zich zorgen over de werkgelegenheid bij de vetsmelterij De Oosterenk/margarinefabriek De Valk in Epe.

Schriftelijk hebben zij de regering gevraagd of het waar is dat de Algemene Bank Nederland de fabriek te kennen heeft gegeven de kredietverlening te stoppen. Zij informeren tevens naar plannen van De Oosterenk om de margarinefabriek te verkopen aan de Belgische onderneming Van de Moortele en of laatstgenoemde onderneming de bedoeling heeft de margarineproduktie van De Valk over te plaatsen naar de Van de Moortele-vestiging in Oudenbosch.

Twee vragen: „welke consequenties heeft deze operatie voor de werkgelegenheid in Epe en Oudenbosch en vormt de Belgische onderneming Van de IVloortele een onderdeel van de Belgische tak van Unilever?"

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.