+ Meer informatie

RHODESIAZENDING

1 minuut leestijd


Ds. L. van der Linde heeft wegens emeritaat op 28 juli 1974 afscheid genomen van Rijnsburg en toen heeft ds. E. Hoogerwerf, predikant van Utrecht-Noord voor de missionaire arbeid op Sumatra in Indonesië, intrede gedaan te Vlissingen (vacature ds. J. W. Genuït). Ds. J. M. Smelik, die op 16 juni jl. afscheid heeft genomen van de Gereformeerde (Vrijgemaakte) Kerk van Rotterdam-Overschie (buiten verband), is met ingang van 1 augustus benoemd tot legerpredikant in lang verband met als standplaats legerplaats Oirschot in Noord-Brabant. Ds. J. de Jong,, beroepen te Zaandam, zal, op 4 augustus afscheid nemen vaö de Chr. Geref. Kerk van Emmeloord in de Noordoostpolder

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.