+ Meer informatie

30 april 1969

1 minuut leestijd

Zo de Heere haar spaart zal onze Koningin op bovenstaande datum de 60-jarige leeftijd bereiken. Zij neemt de meest vooraanstaande plaats in ons land in. Het is vooral in onze tijd met al zijn gisting in binnen- en buitenland niet gemakkelijk om goed te regeren. In onze dagen van afval van God komt hoe langer hoe meer naar voren de verwerping van de normen van Gods Woord. Toch blijven deze gelden voor elk mens, ook voor onze vorstin.

De Heere gedenke haar met allen, die tot ons koninklijk huis behoren, in Zijn rijke genade, niet alleen op 30 april a.s., maar ook daarna. Hij moge haar en de haren zegenen met Zijn onwederstandelijke genade en haar nog vele jaren voor haar gezin en voor ons land en volk sparen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.