+ Meer informatie

ONDERLINGE BIJSTAND

1 minuut leestijd

Geen onbekende woorden in ons kerkelijk leven. Op diakonaal terrein hebben zij echter nog geen burgerrecht verkregen ondanks het feit dat er reeds meerdere malen op kerkelijke vergaderingen over gesproken is en rapporten werden uitgebracht. Het zou echter verkeerd zijn als deze zaak in de doofpot kwam en zelfs de ijskast mag hier niet gebruikt worden.

Zeker, er liggen op dit terrein vele „voetangels en klemmen” maar er zal toch eens naar een oplossing gezocht dienen te worden. Ds. Bilkes schreef ons dat in de „Free Christ. Ref. Church” stappen in deze richting worden gedaan en we hopen dat hij spoedig gelegenheid kan vinden om hierover in ons blad eens iets te schrijven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.