+ Meer informatie

De mengvoederindustrie blijft flinke orders doorgeven. Het eer geeft echter nu wel aanleiding om te veronderstellen dat , et rundvee dit weekeinde de weiden in zal gaan, maar er zijn og voldoende varkens en kippen over om te voeren.

1 minuut leestijd

Amerikaanse mais werd loco en stoend in verscheidene posities afgejan. De drempelprijs werd met inmg van 6 april jl. verhoogd met 0,394 per 100 kg. Ook in Franse mais erden zaken gedaan. Gerst en haver }teerden onveranderd, hoewel er aan co haver zeer moeilijk te komen is. arwe noteerde belangrijk hoger. De termijnmarkt in Chicago was op (mmige dagen erg vast door short Bkking, verhalen over droogte in merika en de spanning in Polen. Ook ° dollar trok aan en was eind van de eek alweer over de ƒ 2,37. den navenant genoteerd en dit product ligt alleszins goedkoop.

Lijnschilfers doen aan de voorkant en vooral uit loco posities een grote premie. Op termijn was maart wat gezocht voor dekking.

Lijnschrootpellets uit boten zijn niet zo vlot te koop en hiervoor waren wel wat kopers in de markt. Ook hier op aflading weinig of geen beweging te ' bespeuren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.