+ Meer informatie

Studenten onwel bij ontgroening

1 minuut leestijd

DELFT (ANP) - Ongeveer vijftien eerstejaarsstudenten zijn dinsdagavond tegen elf uur bij een ontgroeningsfeest onwel aangetroffen in de studentensociëtiet Alquin aan de Oude Delft in Delft.

Een aantal van hen was buiten kennis, anderen waren niet meer aanspreekbaar of leden aan hyperventilatie. Twee moesten voor behandeling naar een ziekenhuis. Een student had een gebroken rib, de ander had glas in zijn knie. Dat heeft de politie in Delft gisteren bevestigd.

De politie was gealarmeerd door ambulancepersoneel, dat eerder op de avond in de sociëteit was geweest en daar „vreemde" zorgwekkende toestanden-hadden aangetroffen. Omdat het ambulancepersoneel door de drukte op het feest er niet in slaagde hulp te verlenen, werd assistentie van de politie ingeroepen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.