+ Meer informatie

Zelfmoord van Bankrovers in Zwitserland

In Nederland gezocht

1 minuut leestijd

LOCARNO — Twee zusjes van Hongaarse afkomst hebben in de buurt van het Zwitserse Locamo zelfmoord gepleegd om te ontsnappen aan de politie.

De 32-jarige tweeling werd gezocht in verband met een overval op een bank in het Nederlandse Groningen in november 1975. Het tweetal was in juli van dit jaar gearresteerd door de Zwitserse politie en vervolgens ondergebracht in een psychiatrische inrichting waaruit zij ontsnapten. Inmiddels was door de Ne-- j-^ j: ',' ir„^„ktt^ derlandse justitie een verzoek om uitlë^ SssSatSSÉS** fl»*»».*"*^ HttteODe vering van de tweeling ingediend: T^^^i- ffe"^ïbM'É'W4'iitemier werd politie van Locamo zei dat beide dames na een carrière als chef-staf en ambaszondag dood zijn aangetroffen bij een sadeur in Washington — werd hij verriviertje. Een onderzoek heeft uitgewe- welkomd als een vertegenwoordiger van zen dat zij zelfmoord hebben gepleegd, de jonge sabra's die de wacht overna

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.