+ Meer informatie

Weer verdachte van roofmoord gearresteerd

1 minuut leestijd

DEVENTER — De Deventer politie heeft donderdag nog een arrestatie verricht in de zaak van de roofmoord bij een Deventer levensmiddelengroothandel waarbij afgelopen vrijdag een 54-jarige inwoner van Bathmen werd doodgeschoten. Na de aanhouding van de 24-jarige G. I. uit Deventer, woensdagmorgen, heeft de politie ook de 28jarige mevrouw A. R, gearresteerd.

De vrouw mét wie de hoofdverdachte samen woonde, wordt verdacht van medeplichtigheid aan de roofmoord.

Een grootscheepse zoekactie van de politie naar de buit van de overval, ruim 22.000 gulden, en het pistool dat de overvaller gebruikte, is tot nu toe zonder resultaat gebleven. De politie heeft de brandweer te hulp geroepen, maar het pistool dat bij de overval werd gebruikt is daarbij niet boven water gekomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.