+ Meer informatie

BARENDRECHT

1 minuut leestijd

GENEMUIDEN - De gehieenteraad heeft met alleen de stem van de SGP-er D: v.d. Sluis tegen, ingestemd met de bouw van een rouwcentrum aan de Julianastraat. De SGP-er stemde tegen omdat hij met namfe bevreesd is dat wanneer de voorziening er eenmaal is liet opbaren in huis mind* zal worden. Naar zijn mening zijn er verder ter)lhatse voldoende kerk el ijcé gebouwen voorhanden. Dè kosten voor het realisereh van het rouwcentrum zullen ongeveer een half miljoen gulden bedragen.

Hét openbaar lichaam Rijnmond is bezig met de voorbereiding van een nieuw streekplan voor het héle Rijnmond gebied. Zij dié gebruik wensen te maken van de mogelijkheid tot inspraak kunnen een informatiemap afhalen op het gemeentehuis afdeling bureau voorlichting. Er is slechts een bepaald aantal mappen voorradig.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.