+ Meer informatie

Vernieuwde VVV visitekaartje van Noordwijk

Ingericht met meest moderne apparatuur

1 minuut leestijd

NOORDWIJK — Het WV-kantoor aan de Grent heeft onder supervisie van de Noordwijkse architect Leen Korbee een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Door een doelmatiger verdeling van de beschikbare ruimte heeft men een centrale balie verkregen en een royale, comfortabele ontvangsthal voor de bezoekers uit binnen- en buitenland.

De aan deze hal grenzende kamer van de directeur annex bestuurskamer biedt mogelijkheden tot het houden van conferenties van bescheiden omvang. Interieur en meubilair zijn smaakvol en solide.

Een groot verschil met het „hokje" van weleer, waar directeur Rovers over stapels folders en dossiers moest klauteren om bij z'n bureau te komen. Een andere aanwinst is de entree van het kantoor. Vroeger een wat gammele gebouw en installaties bleef deur, waardoor de gast bij harde wind dan ook beperkt. jjaar binnen werd gedreven, nu een ruime vestibule met deuren van de wind af.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.