+ Meer informatie

RIReformatoriscQgg^lg^

Rotterdam - Overschie (Oost) Rotterdam - Bospolder Rotterdam - Delfshaven Elst(Utr.)

1 minuut leestijd

ECHTELD — De eerste actie van de Stichting Beheer Ambulance Echteld om geld bijeen te krijgen voor de aankoop van een nieuwe ziekenauto voor de gemeente Echteld is bijzonder geslaagd. Met nog toegezegde giften verwacht men de collecte onder de inwoners te kunnen afsluiten met een bedrag van 30.000 gulden. De Stichting geeft zelf 17.000 terwijl de gemeente een subsidie van 25.000 gulden heeft toegezegd. Het grootste gedeelte is derhalve al binnen.

Aanmelden stationsstraat 52,7311 MG Apeldoorn. Tel. 055-215202, tst. 12 ven gekomen. De man reed volgens de politie op zijn motor in een scherpe bocht door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. gemeester van Lis.se wordt per 16 juni mr. R. W. M. Gerrits. Hij krijgt gelijktijdig eervol ontslag uit dezelfde functie in Nuenen. Gerrits (44) is Rooms Katholiek en lid van het CDA. Hij volgt A. J. Berends op, die 1 juni eervol ontslag is verleend vanwege de pensioengerechtigde leeftijd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.