+ Meer informatie

Sterke omzetdaling voor ondernemers in Vlaardingse wijk

1 minuut leestijd

VLAARDINGEN - De winkelier^ in de wijk Vlaardinger-Ambacht hebben te maken met een forse omzetvermindering. Dit blijkt uit vragen die M. den Hollander (SGP/RPF/GPV) aan het college van B en W stelde over de situatie in de desbetreffende wijk.

Diverse malen heeft de SGP/RPF/GPV-fractie de belangen van bewoners en ondernemers ondei de aandacht van de raad gebracht. Toch besloot de meerderheid vorif jaar over te gaan tot een gedeeltelijke afsluiting van enkele toegangswegen tot de wijk.

Daardoor, zo stelt Den Hollander laat de bereikbaarheid nu zeer te wensen over. Hij vraagt het collegs of er over deze situatie reeds overlej is geweest met de betrokkenen. Bo vendien wil Den Hollander dat B er W met voorstellen komen die de be reikbaarheid van de wijk zowel van uit de Babberspolder als vanuit df richting Schiedamsedijk verbeteren zonder dat er sprake zal zijn van vee doorgaand verkeer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.