+ Meer informatie

Oudere lezers aan het woord: 'n gevarieerd

2 minuten leestijd

Onze nieuwe ouderenrubriek heeft een goede ontvangst gekregen. Dat valt althans op te maken uit de vele reacties die inmiddels zijn binnen geko men. Daarbij waren ook heel wat bruikbare tips, waarvan ik een gepast gebruik hoop te maken. Zoals eerder beloofd komen deze keer de lezers aan het woord. Omdat zoveel mensen iets hebben laten horen over de manier waarop zij hun seniorenleven hebben ingericht ,is het prettig dat de Terdegeredactie deze keer twee pagina's aan Ouder-enwijzer heeft toegewezen. Niet dat wij daarmee iedereen recht kunnen doen, maar wellicht heeft de redactie nog wel eens een gulle bui, zodat ook anderen aan het woord kunnen komen. Verder doet zich nu eenmaal het feit voor dat sommige brieven op elkaar lijken en dan moet je kiezen. Overigens zijn de reacties gevarieerd genoeg, dat zult u uit de diverse ontboezemingen wel lezen. Hoewel mijn vingers soms kriebelen om L.J. Ruijgrok hier en daar commentaar te geven op de mij toegezonden brieven, zal ik dat toch niet doen. Dat wil echter niet zeggen dat ik er te eniger tijd, wanneer het om een bepaald onderwerp gaat, niet op terug kom. Het lijkt mij beter om geen namen en adressen bij de geciteerde stukjes te vermelden, hoewel slechts één briefschrijfster daar met nadruk om verzocht. Wellicht wilt u bij een eventueel schrijven uwerzijds in het vervolg laten weten of uw naam genoemd mag worden. Ik hoop dat de ervaringen van anderen ook u mogen helpen om ook in deze fase van het leven zinvol bezig te mogen zijn. Daarbij weet ik best dat het niet iedereen gegeven is om op oudere leeftijd te gaan en te staan waar hij wil. Niettemin, zo lang wij leven heeft God een taak voor ons.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.