+ Meer informatie

Uitvoering

2 minuten leestijd

min of meer winterhard, dat kan men

Ie sokje: 57 (61-65-69) steken opzetten en 3 cm in boordsteek. Doorgaan in motiefsteek. Bij een totale hoogte van 18 cm aan weerszijden 14 (15-16-17) steken op een hulpnaald plaatsen en over de middelste 29 (31-33-35) steken voor de bovenvo,et 9 (10-11-12) cm in motiefsteek breien. Daarna in tricotsteek en voor de teenvorming als volgt, de naald uitbreien op 1 steek na, werk keren, de, naald uitbreien op 1 steek na, werk keren. Zo steeds aan weerszijden over 1 Oxalis deppei yan degjadioolntój zeggen^ !^??.!.^/f: steek minder breien tot er nog over 11

Een leuk en laagblijvend gewasje is de oxalis deppei of geluksklaver. Deze naam ontleent het gewas aan de blaadjes, vier in getal, maar heeft overigens niets met klaver te maken en ook niet met geluk. Desniettegenstaande wel leuk om in de tuin te zetten. Ze bloeien met rose-rode bloempjes, maar het zijn vooral de decoratieve blaadjes met de -] mooie bladtekening die het zo goed doen. tia's kunnen langdurig bloeien tot ver in het najaar en zijn ook beslist leuke snijbloemen voor een kleine vaas.

Als laatste tip, vergeet u de knolbegonia's niet voor de bakken en de borders. Het kan nu wel. , Florist (11-13-13) steken gebreid wordt. Daarna steeds over 1 steek meer breien. (Om gaatjes te voorkomen telkens uit de opening een tussenlusje met de volgende steek samenbreien) tot weer over alle steken gebreid wordt. Nu 9 (10-11-12) cm in tricotsteek voor de ondervoet. De -hiel vormen als de teen, nog 2 naalden breien en de steken aan de 2 x 14 (15-1617) steken van het beengedeelte mazen. 2e sokje: Op dezelfde wijze breien. Afwerking: De achternaad en zijnaden van de voet overhands sluiten. De sokjes luchtig in model persen onder een vochtige doek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.