+ Meer informatie

AMSTERDAM - De Am-

1 minuut leestijd

DEN HAAG - De politie van Den Haag heeft dinsdag het lijk van een onbekende man opgedregd uit de Boomsluiterskade. Een passant maakte de politie attent op het lichaam, dat circa een dag in het water heeft gelegen. Dit maakte de politie gisteren bekend.

sterdamse politie heeft gisteravond op de Cruquiusweg in Amsterdam het lijk aangetroffen van een vrouw. Volgens een woordvoerster van de politie had een onbekende eerder op de avond aan de politie gemeld dat er een lichaam onder een hoop puin lag. Volgens de politie moet de vrouw al geruime tijd geleden zijn overleden. Het lichaam verkeerde in verregaande staat van ontbinding. De identiteit van de vrouw en de doodsoorzaak waren gisteravond laat nog niet bekend. Er wordt zowel rekening gehouden met een misdrijf als met een ongeval. Het slachtoffer had geen uiterlijke kenmerken die wijzen op geweld. Het gaat om een 1.70 meter lange, donkergekleurde man van tussen de dertig en veertig jaar oud, met een sportief postuur. Vandaag wordt

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.