+ Meer informatie

AMBTELIJK CONTACT 17 jaar

2 minuten leestijd

„Moet nu ook al aandacht geschonken worden aan een 17-jarige? Wacht maar tot A.C. 25 jaar wordt, als je over een jubileum wilt praten of schrijven.”

Nu, lezers en misschien ook wel lezeressen, het gaat ook eigenlijk niet om die 17 jaar, al is het natuurlijk wel de moeite waard er op te wijzen dat ons blad per 1 januari 1978 de 17e jaargang is ingegaan en het aantal abonnementen de 1900 is gepasseerd.

Fijn voor het comité voor Ouderlingen- en Diakenconferenties onder welks verantwoordelijkheid het blad wordt uitgegeven, fijn voor redactieraad en eind-redacteur dat er veel waardering is voor A.C. en dat het abonnementen-aantal nog steeds stijgt.

Wij zijn daar met elkaar ook bizonder dankbaar voor, maar….. het kan nog beter.

Hoé dan?

Halverwege het jaar zijn weer een aantal „nieuwe” ambtsdragers bevestigd en in veel gemeenten zal dat ook omstreeks januari weer gebeuren. Afgetreden of aftredende breeders zullen dan waarschijnlijk Ambtelijk Contact niet meer ontvangen, wanneer n.l. de kerkeraad een collectief abonnement heeft.

Zij zijn „er uit” en het blad gaat voortaan naar hen die het werk overnemen.

Gezien de belangstelling voor, en de bekendheid van ons blad (ook ter generale synode werd het weer meerdere malen genoemd), wil het ons voorkomen dat afgetreden broeders graag op de hoogte willen blijven en het blad willen blijven ontvangen.

Gelukkig breeders dat dit kàn.

Wij weten dat A.C. bewaard wordt en vaak wordt geraadpleegd, en het zou dan ook jammer zijn als u, door u niet tijdig te abonneren, nummers zoudt moeten missen.

Daarom niet uitstellen maar direct even een berichtje sturen aan onze administrateur br. J.H. Duyker, Huize Patrimonium k. 133, Jan Tooropstraat 4 te Amsterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.