+ Meer informatie

Ds. Brugge neemt afscheid van Dordrecht

1 minuut leestijd

DORDRECHT - Ds. A. A. Brugge heeft gisteren afscheid genomen van de gereformeerde gemeente Dordrecht. Hij heeft deze vijf jaar gediend.

De scheidende predikant bediende het Woord uit 2 Thessalonicensen 2:15-17. Dit apostolisch vermaan spreekt van Paulus' zorg voor de gemeente, in het wijzen op het fundament van de gemeente en in het bidden om zegen voor de gemeente.

Na de preek werd de predikant toegesproken door ds. W. J. Karels namens de classis Dordrecht en de particuliere synode Zuidwest, door ds. G. van Wijk namens het klein convent van plaatselijke kerken, en door ouderling A. D. M. Lambregts namens kerkenraad en gemeente.

Ds. Brugge vertrekt naar Ede.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.