Bekijk het origineel

CGO-CURSUS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

CGO-CURSUS

1 minuut leestijd

Wilt u zich verder verdiepen in de Bijbel en belijdenis? Overweeg dan eens een CGO-cursus. In september starten in Rijssen de basiscursus en de B-cursus. Open lessen zijn er op 1 september (Elspeet), 2 september (Rijssen), 3 september (Gouda), 5 september (Goes), 7 september (Dordrecht), 8 september (Amersfoort). Er zijn ook korte themaleergangen: C-cursus met lessen Bijbelkunde en kerkgeschiedenis (Amersfoort, Dordrecht, Goes); Redelijke Godsdienst (Goes), Israël en de Bijbel (Lisse), Puritanisme en praktische vroomheid (Gouda), Belijdenissen van Augustinus (Veenendaal). We houden bij de lessen rekening met de overheidsnormen i.v.m. corona. Meer informatie en inschrijven: www.cgo.nu/toerusting

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 augustus 2020

De Saambinder | 20 Pagina's

CGO-CURSUS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 augustus 2020

De Saambinder | 20 Pagina's

PDF Bekijken