Bekijk het origineel

Victor Kalisher uit Israël in Nederland

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Victor Kalisher uit Israël in Nederland

3 minuten leestijd

Op uitnodiging van de stichting Steun Messiasbelijdende Joden komt Victor Kalisher van DV 2 t/m 6 februari naar ons land. Victor is sinds 2008 directeur van het Israëlische bijbelinstituut en ouderling van een lokale Messiasbelijdende gemeente in Jeruzalem. Het thema van zijn lezing is ‘Gods werk in Israël’. Kalisher spreekt op maandag 3 februari om 18.30 uur in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 te Nijkerk en op donderdag 6 februari om 19.30 uur in het Hervormd Jeugdcentrum, Het Hoekje 51 te Hollandscheveld. Aan het eind van de avond wordt er een collecte gehouden voor het werk van de stichting Steun Messiasbelijdende Joden.

Victor is in 1964 in Jeruzalem geboren. Zijn ouders kwamen in 1948, direct na de vestiging van de staat Israël, als holocaustoverlevenden naar Israël. Zijn vader kwam uit Polen en zijn moeder uit Iran. Kort na hun vestiging in Israël kwamen zij tot geloof in Yeshua als hun Verlosser; zij waren een van de eerste Messiasbelijdende families in Israël. Als directeur van The Bible Society is het zijn verlangen om de volheid van de bijbelse boodschap duidelijk te maken voor iedereen in Israël: Gods liefde en verlossing in Jezus de Messias.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 januari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

Victor Kalisher uit Israël in Nederland

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 januari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

PDF Bekijken