Bekijk het origineel

TUA biedt cursus over kerkelijk onderwijs aan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

TUA biedt cursus over kerkelijk onderwijs aan

2 minuten leestijd

‘Hoe vang ik als voorganger de aandacht en hoe houd ik die vast? Hoe creëer ik openheid in mijn catechesegroep?’ Wie wat langer meedraait in het kerkelijk werk herkent deze vragen. Vaak ontwikkelen zich onbewust patronen in de manier waarop je de gemeente aanspreekt, waarop je een catecheseles inricht of waarop je leiding geeft aan de bijbelkring. Hoe zou je kunnen variëren?

Reflectie vanuit de praktijk van het onderwijs kan het nadenken hierover verrijken. Juist dat is de bedoeling van de cursus ‘De kracht van ambachtelijk kerkelijk onderwijs’.

De Theologische Universiteit Apeldoorn biedt deze tweedaagse cursus aan onder leiding van drs. L. Snoek, docent catechetiek. De doelgroep bestaat uit predikanten en kerkelijk werkers met minimaal drie jaar ervaring in kerkelijk onderwijs (catechese, prediking, bijbelkringen, e.d.). Deelname levert 1,5 punt op voor het vrije deel van de Permanente Educatie. De kosten bedragen € 138 per deelnemer.

De cursusdagen vinden DV plaats op de dinsdagen 14 april en 26 mei. De voorbereiding bestaat uit opdrachten bij concrete uitwerkingen van kerkelijk onderwijs en enige literatuurstudie. Meer info: www.tua.nl/nl/ kennis-delen/permanente-educatie.

Aanmelding: jwvanderzande@tua.nl. Uiterste inschrijfdatum is 2 maart.

Uiterste inschrijfdatum is 2 maart.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

TUA biedt cursus over kerkelijk onderwijs aan

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

PDF Bekijken