Bekijk het origineel

Belijdenisnummer te bestellen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Belijdenisnummer te bestellen

2 minuten leestijd

Veel jongeren bereiden zich momenteel van week tot week in de gemeente voor op het doen van openbare belijdenis van het geloof. Met het jaarlijkse ‘belijdenisnummer’ van De Waarheidsvriend, te verschijnen op donderdag 26 maart, hopen we hen te dienen – evenals al degenen die eerder kwamen tot het afleggen van geloofsbelijdenis. Kerkenraden en predikanten wijzen we door middel van deze aankondiging op de mogelijkheid kosteloos extra nummers te bestellen. Onder meer de volgende artikelen zullen verschijnen:

- Belijdenis als een vast vertrouwen, door ds. W.J. Westland;

- Belijden en jouw verwachting van de toekomst, door ds. J.A.C. Olie;

- Vijf reacties: Hoe ging jouw belijdenistekst met je mee door de jaren heen?

- Onder de belijdeniscatechisanten in Oudewater zijn relatief veel ‘kerktoetreders’. Dit seizoen zijn er daarom twee groepen.

Extra nummers om uit te delen aan de jonge lidmaten, gemeenteleden en belangstellenden kunnen besteld worden via onze voorlichter, Hans Peters; per mail voorlichter@ gereformeerdebond.nl. Wij vragen u dit uiterlijk op 17 maart te doen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 februari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

Belijdenisnummer te bestellen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 februari 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

PDF Bekijken