Bekijk het origineel

Mw. Meta van der Wind eindredacteur De Waarheidsvriend

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Mw. Meta van der Wind eindredacteur De Waarheidsvriend

3 minuten leestijd

Het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond heeft per 1 mei 2020 mw. M.M.C. (Meta) van der Wind-Baauw uit Kerkwijk tot eindredacteur benoemd. Ze is gehuwd en moeder van drie dochters.

Mw. Van der Wind studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht, waar ze gedurende drie jaar student-assistent Hebreeuws was. Van 1995 tot 2003 was ze kerkredacteur bij het Reformatorisch Dagblad. Als lid van een resonansgroep en corrector van drukproeven was ze actief betrokken bij de herziening van de Statenvertaling. Reeds meer dan acht jaar is ze op de achtergrond betrokken bij het wekelijks redigeren van De Waarheidsvriend, wat maakt dat een inwerkperiode in haar nieuwe verantwoordelijkheid slechts heel beperkt nodig is.

De redactie hoopt dat onze nieuwe eindredacteur onder Gods zegen in nauw contact met alle scribenten een waardevolle bijdrage aan de wekelijkse verschijning van De Waarheidsvriend mag leveren, tot zegen van de kerk.

Op deze plaats danken we tegelijk mw. drs. Esther Visser-den Hertog uit Wezep, die na 3,5 jaar per dezelfde datum haar werk als eindredacteur beÃĢindigt. Zij volgt haar (zendings)hart opnieuw: na de vele jaren die ze met haar man in GZB-dienst in Thailand doorbracht, treedt ze nu in dienst van de stichting GlobalRize Nederland, die als doel heeft wereldwijd christenen te helpen groeien in hun geloof en kerken te helpen zich te vermenigvuldigen Die dank betreft haar inzet en inbreng in deze jaren, betrokken op de Bijbel en zijn doorwerking in de levens van mensen. In de plaats van haar opvolger zal zij op de achtergrond betrokken blijven bij het werk voor De Waarheidsvriend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 april 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

Mw. Meta van der Wind eindredacteur De Waarheidsvriend

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 april 2020

De Waarheidsvriend | 24 Pagina's

PDF Bekijken