Bekijk het origineel

Goes

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Goes

2 minuten leestijd

Op vrijdagavond 7 februari werd in het eigen kerkgebouw de bevestigingen intrededienst van ds. J.P. Rozema gehouden. De bevestiger, de vorige predikant van de gemeente, ds. J. G. Schenau (Nunspeet-Ichthus), had als tekst gekozen Efeze 4: 11 en 12, “Gaven gaf Hij aan de mensen”, met als thema: “Geschenk van Christus”. Hierna kreeg ds. Rozema het woord. Als tekst voor de intredepreek had hij gekozen Efeze 4: 15, “Dat wij, door ons in liefde aan de waarheid te houden, in alles toe zouden groeien naar Hem, Die het Hoofd is, namelijk Christus”. Thema van de preek was “Volwassen (in) liefde voor onze Bruidegom”. Na afloop van de dienst werden toespraken gehouden door: burgemeester Mulder namens B&W van Goes, door ds. A.G.M. Weststrate namens de classis Middelburg, door J. Flipse namens de GKV te Goes, door A. Fraanje (oud-gemeentelid, thans emeritus predikant van de PKN) en door I.C. Elenbaas namens de eigen gemeente. Daarna sprak ds. Rozema nog een kort dankwoord uit. Afgesloten werd met het zingen van “Dankt, dankt nu allen God”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 februari 2020

De Wekker | 24 Pagina's

Goes

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 februari 2020

De Wekker | 24 Pagina's

PDF Bekijken