Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Beroepingswerk

5 minuten leestijd

Aankondigingen classisvergaderingen

Classis Dordrecht

De classis Dordrecht hoopt op D.V. woensdag 14 oktober 2020 om 17.00 uur te vergaderen in de kerk van Dordrecht-Centrum. Het gaat hier om de uitgestelde voorjaarsvergadering en de najaarsvergadering die in een keer gehouden zullen worden. De kerk van Papendrecht blijft de roepende kerk. Aanvullende stukken kunnen worden toegezonden aan de scriba van de classis, ds. Jelle Nutma, via classis.dordrecht.cgk@ gmail.com.

De classis Dordrecht wil de aandacht van vacante gemeenten vestigen op ds. S.B. van de Meulen, die beschikbaar is om een beroep vanuit de kerken te ontvangen en in overweging te nemen.

Ds. J. Nutma, scriba

Het Fluitketeltje 21

4207 WN Gorinchem

0183-511834

06-25172346

Classis Groningen

Op dinsdagmiddag 6 oktober 2020 zal, zo de Here wil, de classis Groningen samenkomen voor de najaarsvergadering in de Maranathakerk, Van Lenneplaan 97, 9721 PE te Groningen. De aanvangstijd is 13.30 uur. De gemeenten Onstwedde, Stadskanaal en Thesinge dienen ook een diaken af te vaardigen.

Stukken voor de vergadering en verslagen dienen 25 augustus binnen te zijn bij het secretariaat.

Secretariaat classis Groningen

P/a Sportlaan 3

9663 EV Nieuwe Pekela

classisgroningen@gmail.com

Namens de roepende kerk van Kantens,

J. van der Heide, preses

Joh. Spriensma, scriba

Classis Hoogeveen

We bevinden ons in een bijzonder kalenderjaar. Een jaar met zorgen en uitdagingen, we noemen het soms zelfs ‘crisis’. Tegelijk is het een jaar dat we niet zonder onze God en Vader hoeven mee te maken. Gods werk gaat door, zijn Koninkrijk komt! Als classis Hoogeveen kunnen we elkaar daarin bemoedigen en aanmoedigen. We hopen dat we dat zullen kunnen doen zoals afgesproken op 22 oktober 2020 om 19.00 uur in de Ichthuskerk, Rozenstraat 1, 7906 KR Hoogeveen. Maar we merken in deze tijd eens te meer dat plannen en afspraken ineens heel anders kunnen uitpakken. Het zogenaamde Jacobitisch voorbehoud (Jacobus 4: 13-15) geldt daarom des te duidelijker en dus ook voor deze classisvergadering.

Voor deze vergadering is het goed om te weten dat de kerken van Hoogeveen, Meppel, Nieuweroord/Nieuw-Balinge, Noordscheschut en Steenwijk aan de beurt zijn een diaken af te vaardigen.

Daarnaast dienen de stukken voor de vergadering uiterlijk 10 september 2020 binnen te zijn bij de notulist van de classis, A. Oosting-Vedders, bij voorkeur via e-mail: mts.oosting-vedders@comveeweb.nl.

Mocht er in het kader van de maatregelen van de overheid een ander plan gemaakt moeten worden voor deze geplande vergadering, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten.

Namens de roepende kerk van CGK Assen Zoekt…,

Gert van den Bos, preses i.o.

Classis Leeuwarden

De najaarsvergadering van de classis Leeuwarden zal worden gehouden op D.V. 22 oktober 2020.

Deze vergadering vindt plaats in de Rehobothkerk, Noarder Stasjonsstrjitte 31, 9271 CH Zwaagwesteinde. De aanvang is 16.00 uur.

De kerken van Franeker, Harlingen en Leeuwarden zijn aan de beurt om een diaken af te vaardigen.

Stukken voor deze vergadering dienen uiterlijk 17 september a.s. binnen te zijn bij ondergetekende.

Namens de roepende kerk van Zwaagwesteinde,

Age Kuipers, assistent roepende kerk

E-mail: roependekerk@gmail.com

Freuleleane 26, 8731 AV Wommels

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 augustus 2020

De Wekker | 20 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 augustus 2020

De Wekker | 20 Pagina's

PDF Bekijken