Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Bokking

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Bokking

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Er is weer bokking fijn van smaak, 'k Heb er volop, dus eet maar raak. En de prijs die is niet gek Wel zijn ze zo vet als spek Mals als boter zijn ze ook 'k Heb ze rechtstreeks uit de rook Door kwaliteit zo geel als goud „Zeg nu niet ze zijn te zout" Integendeel, onthoudt dit goed Ze zijn zoals ze wezen moet Want 't is het allerbeste soort Ze zijn prima in één woord. Zo is het ook met de makreel Die niet duur zijn momenteel Wel goed gestoomd, dit zeebanket Is ook lekker tot en met 'k Heb ook deze lekkernij Rechtstreeks uit de rokerij.

Dit artikel werd u aangeboden door: Eilanden-Nieuws

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 17 november 1967

Eilanden-Nieuws | 12 Pagina's

Bokking

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 17 november 1967

Eilanden-Nieuws | 12 Pagina's