Bokking
Er is weer bokking fijn van smaak, 'k Heb er volop, dus eet maar raak. En de prijs die is niet gek Wel zijn ze zo vet als spek Mals als boter zijn ze ook 'k Heb ze rechtstreeks uit de rook Door kwaliteit zo geel als goud „Zeg nu niet ze zijn te zout" Integendeel, onthoudt dit goed Ze zijn zoals ze wezen moet Want 't is het allerbeste soort Ze zijn prima in één woord. Zo is het ook met de makreel Die niet duur zijn momenteel Wel goed gestoomd, dit zeebanket Is ook lekker tot en met 'k Heb ook deze lekkernij Rechtstreeks uit de rokerij.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 17 november 1967
Eilanden-Nieuws | 12 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 17 november 1967
Eilanden-Nieuws | 12 Pagina's