Barbecue brengt gezelligheid
Zo langzamerhand wordt het weer barbecuetijd. Diverse heerlijke geurtjes van gegrüled vlees prikkelen dan onze gevoelige neusgaten. Gemarineerde koteletten, braadworst, biefstuk, kuikenfUets, hamburgers, loempia s en sateh worden klaargemaakt en gegeten met of zonder overzalige sausjes. Het is wellicht eens een leuk idee
Het is wellicht eens een leuk idee om frikandellen te barbecuen. Niet alleen lekker om zo uit de hand te eten, maar ook met stokbrood, een glaasje wijn en een sausje, zijn zij zeker niet te versmaden. Het sausje zoudt U dan kunnen maken van bulgaarse yogurth, tomaten puree, knoflook, mosterd, zout, peper en basiUcum. Vanzelfsprekend kunt U ze ook snijden en met ui, paprika en tomaat aan een spiesje braden of grülen.
Wist U trouwens dat de frikandel veel vlees en weinig vet bevat? Een niet ongezond idee dus om eens frikandellen te barbecuen of te griUen. Het is weer eens wat anders en zeker met duur. Daarbij doet U er Uw kinderen ook een groot plezier mee.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 29 april 1980
Eilanden-Nieuws | 8 Pagina's