+ Meer informatie

Telegraaf houdt rekening et lager resultaat

1 minuut leestijd

iISTERDAM — De dagbladen van lingmaatscbappij De Telegraaf len zich niet onttrekken aan de ne!ve invloed van de huidige advereconjunctuur. Naast onafwendkostenstijgingen van energie en dstoffen en maatregelen om de ige kosten te beheersen is een van lan de algemene laagconjunctuur rente factoren het toegenomen deirenrisico.

j onveranderde voortzetting van de ig van het advertentievolume zoals zich in de eerste maanden van 1981 deed, moet voor dit jaar een lager Itaat dan in 1980 worden verwacht 0: nettowinst ƒ20,2 min, dividend 0), zo blijkt uit het jaarverslag. : betaalde oplage van De Telegraaf 'ikkelde zich in 1980, zowel in inementen als in losse verkoop, als beste jaren, waarin vooral de groei de losse verkoop zeer verheugend Courant Nieuws van de Dag kon profiteren van deze gunstige ont:eling. De betaalde oplage van beibladen samen handhaafde zich al boven de 750.000. enals bij vrijwel alle andere Nemdse dagbladen deed zich in het te kwartaal een breuk in de trendge ontwikkelingen voor in verband de daling van het advertentievoluWat de investeringen betreft werd )ten met de bestaande krantenpern nauwe samenwerking met de famt over de gaan van hoogdruk op trotatie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.