+ Meer informatie

Galand Holding: stemmen per volmacht

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Galand Holdings NV gaat als eerste onderneming in Nederland in de op 27 mei te houden jaarvergadering het systeen van stemmen per volmacht invoeren. Dit systeem biedt alle aandeelhouders, die niet in de gelegenheid zijn de vergadering bij te wonen, de mogelijkheid per volmacht over de

agendapunten te stemmen, kunnen dit doen door een sternvolmacht in te vullen en deze via hun bankier of commissionair in te zenden.

Het systeem is uitgewerkt in nauw overleg met de Algemene Bank Nederland. De Vereniging voor de Effectenhandel is van de invoering op de hoogte gesteld.

De directie van Caland Holdings zegt voor het systeem van volmacht te hebben gekozen om zoveel mogelijk aandeelhouders in de besluitvorming van de onderneming te betrekken. Zij verwacht hierdoor een zo breed mogelijk inzicht te krijgen in het oordeel van aandeelhouders over haar beleid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.