+ Meer informatie

RECENSIE

1 minuut leestijd

Carrie Sandom, Verschil mag er zijn! Gods scheppingsplan voor man en vrouw, Uitg. Groen, Heerenveen 2013, 255 blz., € 17,50.

Dit boek verschijnt in een tijd waarin de emancipatiegedachte als een nieuw Evangelie wordt verkondigd en de gelijkheidsdwang alom – van de mode tot en met de fiscus – voelbaar is. Vanuit de Schrift wordt de uniciteit van man en vrouw én van hun onderlinge relatie benoemd en op een positieve manier uitgedragen. Een aanrader voor wie als ambtsdrager gezond ‘tegengif’ wil bieden in het leidinggeven aan gemeenten in deze tijd. De gespreksvragen die aan elk hoofdstuk zijn toegevoegd, maken het boek ook geschikt voor gesprekskringen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.