+ Meer informatie

DeboeruitTekoa

Over het boek Daniël

1 minuut leestijd

DIE KNOPEN ONTBINDT Over het boek Daniël Aditste druk, 194 pagma's., Gebonden f. 25,50 Van alle Veldkamp-boeken is dit wellicht de bekendste, omdat het in de oorlogsjaren - vanwege zijn duidelijke taal - tallozen tot steun is geweest in houdingen tegenover de bezetter, die het dan ook prompt op de index plaatste. En geen wonder, want de aangrijpende, alles omvattende actualiteit van Gods Woord komt in dit boek wel heel sterk tot uitdrukking. „Wanneer in deze gejaagde tijd, waarin veel boeken als meteoren verschijnen en weer verdwijnen, een boek een nieuwe druk beleeft, zegt dit veel. Ds. Veldkamps schriftuitleggingen zijn gebonden aan de tekst en geven tegelijk machtige perspectieven. Dat geldt in het bijzonder voor dit boek." (De Waarheidsvriend)

Over het boek Amos
DEBOERUITTEKOA Over het boek Amos Zesde druk, 222 pagina's. Gebonden f. 25,50 „Boeken waar we wat aan hebben zijn boeken als „De boer uit Tekoa". Het venast telkens opnieuw door originele gedachten, levendigheid van voorstelling en frisheid van stijl. Ik vind dit superieur werk, voorbeeld van echt schriftuurlijke behandeling en daarom actueel voor alle tijden." (Ds. J. Overduin in het Centraal Weekblad) Zend mij de volgende boeken rechtstreeks/ via boekhandel*

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.