+ Meer informatie

Staking bij Ferro wordt voortgezet

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Het stakende )ersoneel van het chemische bedrijf «"erro heeft maandagavond unaniem besloten de actie voort te zetten. Dat gebeurde op een ledenvergadering van de Industriebond FNV in Rotterdam, waar de onderhandelaars verslag uitbrachten van de CAO-besprekingen die afgelopen zondag opnieuw op een mislukking uitliepen.

Volgens districtsbestuurder Dick Nas was de stemming onder de stakers maandagavond „vastberaden". Volgens hem wil het Ferro-personeel doorgaan met de acties totdat de directie de eisen heeft ingewilligd.

De Industriebond FNV zal de directie van Ferro opnieuw verslag uitbrengen van de vergadering en nog eens haar standpunt inzake de CAO-problematiek uiteenzetten. „Als dé directie wil praten, dan kan dat. Van ons is een initiatief voor zo'n gesprek niet meer te verwachten", aldus Nas.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.