+ Meer informatie

Blue rhapsody

1 minuut leestijd

'h banaan, 500 g bosbessen, 50 g basterdsuiker, sap van '/z citroen, liter melk, 4 ijsblokjes. Maak de banaan fijn, voeg de bosbessen, suiker en het citroensap toe. Meng alles goed dooreen. Voeg al roerende de melk toe. Serveer de drank in 4 hoge glazen met een ijsblokje. fijne rasp. Voeg de karnemelk, het citroensap en de fijngesneden dille toe. Maak de drank op smaak af met zout, suiker en peper. Mix alles goed dooreen en serveer de drank met een ijsblokje — bestrooid met wat dille — in hoge glazen.

Hei combineren van melk met bijvoorbeeld vruchten kan een verrassende smaak opleveren. smakelijke drank en serveer hem met een ijsblokje er in en bestrooid met paprikapoeder in hoge glazen. Mix meik, suiker en koffie-ex

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.