+ Meer informatie

Aarbeving in Balkan: een dode

1 minuut leestijd

BELGRADO (AP) - Het Roemeens-Joegoslavische grensgebied is gisteren opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,5 op de schaal van Richter.

De Roemeense televisie maakte melding van zeven gewonden en een Roemeense arts sprak van een dode en zestien gewonden. Het Roemeense persbureau Rompres meldde dat in de westelijke stad Timisoara, waar zich het epicentrum van de beving bevond, vijf mensen gewond waren geraakt en twee in de plaats Banloc bij de Joegoslavische grens. De arts Matei Alexandra van het ziekenhuis in Deta, vlak bij Timisoara, zei dat een jongere op slag dood was toen een cafetaria instortte. De dokter stelde het aantal gewonden ook op zestien, van wie er 11 in het ziekenhuis in Deta waren opgenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.