+ Meer informatie

Drie mannen mishandelen oude man in Hansweert

1 minuut leestijd

HANSWEERT - Drie mannen hebben gisteren een gewelddadige overval gepleegd op een bejaard echtpaar in Hansweert. De vermoedelijke daders zijn kort erna opgepakt.

De politie heeft gistermorgen rond tien uur drie mannen van 19, 20 en 21 jaar oud aangehouden na een grootscheepse te zoektocht in de omgeving van het dorp.

De overval had kort ervoor plaatsgehad in de woning van het echtpaar aan de Tramperweg in Hansweert, gemeente Reimerswaal. De 80-jarige man van het echtpaar, die daarbij zwaar werd mishandeld, raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en is in kritieke toestand naar het EMC-ziekenhuis in Rotterdam gebracht, aldus de politie.

De man werd na de mishandeling samen met zijn 69-jarige vrouw geboeid achtergelaten. Zij wist zich echter te bevrijden en alarmeerde de politie.

De overvallers hebben de woning grondig doorzocht en hebben sieraden meegenomen. Bij hun aanhouding hadden de drie sieraden in hun bezit die vermoedelijk afkomstig zijn van de overval.

De politie onderzoekt de overval met een team van tien personen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.