+ Meer informatie

Verf verwijderen

1 minuut leestijd

Hoe kan ik verf van raampjes afkrijgen? Ik heb het geprobeerd met terpentijn, maar dat ging niet. Is er een ander middel? Antwoord — Wij nemen aan, dat de verf op het glas zit. Inderdaad doet terpentijn niets op gedroogde verf. Maar u kunt die verf zomaar er af krabben. Er zijn krabbers waarin een scheermesje past en er zijn krabbers met een „eigen" mesje. U kunt die kopen bij een doe-het-zelf-zaak of in een schilderswinkel. Levert geen enkele moeilijkheid op. dat u dit uw lammetje toch niet wilt aandoen. En waarom zou een geit of bok met horens minder zijn dan een ongehoornde? Ze horen er van nature echt bij! Öe ongehoornde rassen zijn fokkerijprodukten van de mens. En bij goede behandeling stoot een geit of bok niet gauw.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.