+ Meer informatie

Vader doodt vier kinderen en zichzelf

1 minuut leestijd

HOUSTON (RTR) - Een in de Amerikaanse stad Houston woonachtige man heeft zijn vier kinderen en zichzelf met pistoolschoten om het leven gebracht. Dat heeft politiewoordvoerder Ralph Gonzales gisteren in Houston meegedeeld.

Volgens de woordvoerder was de uit Vietnam afkomstige man tot zijn daad gekomen omdat zijn vrouw hem had verlaten. Hij schoot zijn kinderen in de eetkamer door het hoofd nadat hij eerst een foto van hen had gemaakt.

De politie was in de nacht van donderdag op vrijdag een kijkje gaan nemen in de woning op verzoek van de buren, die schoten hadden gehoord. De vier gedode kinderen —drie meisjes en een jongen— varieerden in leeftijd van 7 tot 17 jaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.