+ Meer informatie

Gesprek met dr. H. Wiersinga

1 minuut leestijd

Het moderamen van de generale synode van de Geref. Kerken heeft enkele dagen geleden een gesprek gehad met dr. H. Wlersinga naar aanleiding van en in vervolg op de besprekingen door de synode van het t.a.v. dr. Wiersinga in te nemen standpunt. Dr. Wiersinga wijkt op een belangrijk punt af van de leer der Geref. Kerken. Het betreft de leer van de verzoening der zonden door het lijden en sterven van Christus aan het kruis op Golgotha.
Over het verloop van het gesprek van het moderamen met dr. Wiersinga zullen nu geen mededelingen worden gedaan. Het ligt uiteraard voor de hand dat de synode tz.t. geïnformeerd wordt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.