+ Meer informatie

Voor RD valt veel af

1 minuut leestijd

Ook het Reformatorisch Dagblad krijgt regelmatig verzoeken om mee te doen met campagnes van de Stichting Ideële Reclame (SIRE). Bij de beoordeling van de aangeboden informatie valt gr erg veel af, omdat de onderwerpen op zichzelf, de woordkeus, afbeeldingen of personen die aan het woord worden gelaten, niet verenigbaar zijn met het advertentiebeleid van het RD. De op te nemen advententies moeten passen in het reformatorisch karakter van de krant. Daarom hanteert men normen, die verschillen van die van andere dagbladen. Die hebben vaak veel minder bezwaar tegen het publiceren van de SlRE-advertenties. Een voorbeeld van een campagne die niet in het RD is gepubliceerd is die van het Cultureel Jongeren Paspoort. Een afbeelding van een van die advertenties ziet u op deze pagina.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.